PC

Humankind je dobio datum izlaska a igrači će uskoro moći da igraju i OpenDev scenario

FOTO: Amplitude Studios

Igrači koji su već prednaručili Humankind na Stimu, će od 15-28. decembra moći da igraju od neolitskog doba do rane moderne ere u najdetaljnijem OpenDev scenariju do sada. OpenDev predstavlja seriju kreiranih gemplej scenarija koje igrači mogu da igraju kako bi studio na najbolji način prikupio povratne informacije od zajednice radi poboljšanja igre. 

Tokom ovog segmenta, imaćete mogućnost da igrate kroz četri pune ere ili 150 krugova, šta god se od toga pre desi. U svakoj eri moći čete da birate između deset različitih kultura, od kojih svaka ima drugašije atribute i način igranja. Kontrolišite bitke na moru i zemlji ili se igrajte sa glavama svojih neprijatelja i vodite naprednije i zamršenije ratove. Vodite diplomatiju sa sedam AI protivnika. 

Pored OpenDev scenarija i trejlera, koji možete da pogledate na dnu teksta, developeri su najavili igru za 22. april. Naslov treba da dođe na Steam, Stadia i Epic Games prodavnicu a prodavaće se i fizička kopija. Digitalnu deluks verziju možete da kupite sa 17% popusta na zvaničnoj veb stranici. Veoma uskoro ćemo saznati da li je Civilizacija dobila novog konkurenta u žanru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top