PC

Na veliku radost obožavatelja, Yakuza: Remastered Collection i Yakuza 6 stižu na PC

FOTO: SEGA

Konačno će PC korisnici, moći da igraju aposlutno sve naslove iz Yakuza franšize na svojim kompjuterima. Ryu Ga Gotoku studio je danas objavio da Yakuza: Remastered Collection, u kojem se nalaze naslovi Yakuza 3,4 i 5, treba da izađe 28. januara za Windows 10 i Steam, dok će poslednja priča iz sage o Kazuma Kirju, Yakuza 6, stići 25. marta. 

Pročitajte još: Yakuza Like a Dragon REVIEW

Nakada ekskluzivni naslovi za Sony knozole, počeli su zadnjih godina da stižu i na druge platforme, a portovi su bili sasvim solidni tako da se još veći broj gejmera upoznao sa ovom ‘’vernom’’ simulacijom japanskih mafioza. Prošlog meseca nova igra Yakuza: Like A Dragon je prvog dana bila dostupna na PC i Xbox platformama, a gejmeri mogu da igraju i Yakuza 0 i rimejkove keca i dvojke već neko vreme na PC. 

Kada u martu stigne poslednji naslov, konačno ćete moći da igrate aposlutno sve Yakuza igre i uklopite celokupnu priču. Ako ne želite da posedujete određene igre, možete da odvojeno kupite naslove koji su u Remastered Collection. Ponudu možete i da očekujete i na Xbox Game Pass-u. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top