Mobile

Sumanuta akcija stiže i na mobilne telefone sa Just Cause Mobile

FOTO: Square Enix

Square Enix je na The Game Awards 2020, otkrio da Just Cause mobilni spin-off treba da izađe naredne godine i da će sadržati kampanju i misije koje ćete moći da igrate sa prijateljima. Igra će biti besplatna i prvi put će u sebi imati multiplejer opciju. Udružite se zajedno sa saigračima u nekoj od co-op misija ili se borite jedni protiv drugih u kompetitivnim modovima.  

U ovom novom naslovu nećete imati priliku da igrate sa dobro poznatim Rikom, umesto toga, bićete član Firebrand programa čiji je zadatak da zaustave operacije Darkwater korporacije u različitim okruženjima. Jedno je sigurno, očekujte puno eksplozija i kuka za hvatanje (grappling hook). Do sada multiplejer nije bio deo nijednog Just Cause naslova, međutim Square Enix je odlučio da u ovu mobilnu verziju ubaci mod pod nazivom Triple Threat. Ovaj mod će se fokusirati na čuvajte zastavicu , ili bazu, tip igranja dok se borite sa protivnicima iz suprotnog tima. U partiji će moći da učestvuje tri tima od po deset igrača, a na raspolaganju će vam biti i vozala. 

U igri ćete moći da pravite i klanove kako bi se lakše našli sa saigračima i učestvovali u co-op misijama za četri igrača. U misijama ćete se uglavnom boriti protiv horda protivnika koji dolaze u talasima, a u Challenge modovima možete da upoređijete rezultate sa ostalim korisnicima u nekoj od disciplina Destruction, Wingsuit i Race. Igra stiže na iOS i Android aparate.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top