PC

CD Projekt Red nudi povraćaj novca za Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 je izašao pre nekoliko dana a igra nije baš imala idealno lansiranje. Dugo očekivana RPG pucačina je morala biti veoma brzo ažurirana jer je igra inicijalno izašla sa dosta grešaka i grafičkih bagova na većini platformi. Čini se ipak da su najgore prošli korisnici konzola prošle generacije, ali se studio danas izvinio što se nisu ozbiljnije fokusirali na ovu grupu konzola i obećao da rešenja njihovih problema stižu vrlo uskoro.

Kompanija se trudi da ispravi sve mane koje igra poseduje i na novim konzolama i PC uređajima, a ažuriranje koje je implementirano prvog dana, i sledeći tretman koji dolazi za nedelju dana, trebalo bi da poprave sve veće probleme sa kojima se susreću igrači. Vlasnici mogu da očekuju dva velika ažuriranja u januaru i februaru sledeće godine i očekuje se da do tad igra bude u mnogom boljem stanju na PS4 i Xbox One konzolama. Studio želi da bude fer, pa nude i povraćaj novca svim kupcima koji nisu zadovoljni proizovodom.

Gejmeri mogu da vrate igru preko PSN i Xbox sistema za povraćaj ili vratiti igru u prodavnicu ako su kupili fizičku kopiju. Ako ništa od ovoga ne uspe, možete ih i kontaktirati na helpmerefund@cdprojektred.com.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top