PC

ARK 2 je Xbox ekskluziva, Vin Dizel nije samo glavni protagonista, već radi i kao producent

Wildcard studios

Na The Game Awards prošle nedelje je bilo prilike videti pravo iznenađenje, najavu nastavka ARK Survival Evolved u vidu ARK II, u kojem glavnu ulogu ima filmska zvezda Vin Dizel.

Sada je stiglo nešto više detalja vezano za ovaj nadolazeći naslov, a to je da se neće istog dana pojaviti na svim konzolama. Microsoft je sklopio poseban ugovor sa studijom Wildcard kojim je ARK 2 postao Xbox konzolna ekskluziva. To znači da će se igra pojaviti istovremeno i za PC platformu, dok će igrači na Playstation 5 konzolama morati da sačekaju određeni period pre šanse da zaigraju. Uglavnom se radi o periodu od 6 meseci do godinu dana.

Što se tiče datuma izlaska, izgleda da ćemo ARK Survival Evolved igrati još neko vreme, jer ARK 2 izlazi tek 2022. godine. Vin Dizel se na ovim pozicijama nije našao sasvim slučajno, već primarno zato što je ogromni fan prve igre, u kojoj ima preko 1000 sati.

U istoj objavi na sajtu Xbox, otkriveno je da nedavno prikazani trejler nije našminkan, već je sačinjen unutar samog endžina igre, i moramo priznati da izgleda odlično. Vin Dizel nema samo ulogu protagoniste Santijaga u igri, već će na ARK II radi i kao izvršni producent.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top