PlayStation 4

U World of Tanks za konzole stižu Rambo i Čak Noris!

World of tanks za konzole je dobio novi update 6.0 koji donosi novi engine sa brojnim grafičkim poboljšanjima, novi interfejs i slično ali je najinteresantnija novina Sezona 3 koja vam u igru donosi tri legendarna akciona junaka iz 1980ih godina kao komandire tenkova – Džona Ramba iz Rambo serijala, Snejka Pliskina iz Bekstvo iz Nju Jorka i Bekstvo iz LA, kao i pukovnika Džemska Bradoka koga glumi legendarni Čak Noris u Missing in Action serijalu, jedna od onih uloga po kojoj je Čak postao poznat kao neuništivi akcioni junak.

U okviru Action Heroes događaja Snejk Pliskin dolazi kao komandir Object 268 v5, Džon Rambo je komandir u američkom Concept 1B (sa sve legendardnim „Rambo“ nožem kao bajonetom na cevi tenka!) , dok Čak Noris komanduje Strv K tenkom.

World of Tanks console radi kao cross-platform multiplayer između XBOX i Playstation sistema, a dostupan je i za novu generaciju XBOX Series S/X i Playstation 5, kao i za starije XBOXONE i Playstation 4 konzole.

Takođe ne treba zaboraviti ni da je Čak Noris trenutno glavna figura u Novogodišnjem specijalu u World of Tanks za PC računare.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top