PC

Blizzard priprema novu Diablo 4 najavu tokom predstojećeg BlizzCona

FOTO: Blizzard

Zbog pandemije korona virusa, ove godine smo ostali uskraćeni za BlizzCon 2020. Blizzard je rešio da je bolje ne održati događaj kako bi se očuvala bezbednost fanova i organizatora.

U zamenu za ovaj događaj, osmišljen je BlizzConline, digitalni događaj koji će se održati 19. i 20. februara, i na kojem ćemo čuti brojne nove najave za projekte koji su već u izradi, a možda i neke nove.

Kompanija je nedavno nagovestila fanovima da će dugo očekivani četvrti deo u Diablo franšizi biti prisutan na BlizzConu. “Tizer” dolazi u najnovijoj objavi vezanoj za samu igru, gde je Blizzard otkrio da će novi detalji za Diablo 4 stići tokom BlizzConline, i najverovatnije ćemo saznati detalje o novoj klasi karaktera.

U samoj objavi na sajtu se govori o umećima, stablu veština, vrsti oružja, kvalitetu predmeta i drugim sličnim aspektima.

Novi trejler za Diablo 4 nismo videli od prošle godine, tako da se nadamo da će Blizzard više prikazati u februaru, kao i da ćemo čuti nešto novo o Overwatch 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top