PC

Death Stranding dobio potpuno novu mehaniku hakovanja i misije kroz Cyberpunk 2077 promociju

FOTO: CDPR/Kojima Productions

Kojima Productions je danas objavio da novo ažuriranje stiže sa ekskluzivnim sadržajima za sve PC korisnike. Kreatori Death Stranding su se udružili sa CD Projekt RED-om i ubacili šest novih misija i karaktere iz Cyberpunk univerzuma u svoju igru. Igrači mogu da očekuju različite ekskluzivne predmete i potpuno novi mehanizam u igri, hakovanje, što je prilično iznenađujući dodatak. 

Svaki ‘’potrčko’’ može da otključa nekoliko estetskih predmeta i opremu poput Reverse Trike vozila sa Cyberpunk tematikom i većom snagom za skakutanje, srebrnu ruku kreiranu po modelu Džoni Siverhendove koju možete koristiti u igri, nove holograme, nkoliko modnih predmeta, kao što su Džonijeve naočare za sunce i druge sitnice. 

Sa ovim ažuriranjem dolazi i mehanika hakovanja koju Sem može da upotrebi na neprijateljski nastrojenim mašinama. Koje sve mogućnosti otvara nova mehanika možete da pogledate u videu u nastavku. 

Kojima Productions je nedavno proslavio 5 godina postojanja, i malo nam je krivo što nismo dobili najavu nove igre na kojoj radi Hideo Kojima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top