PC

Prison Architect je besplatan na GOG-u povodom početka zimske rasprodaje

Na svim digitalnim prodavnicama počinje period zimske rasprodaje obeležen brojnim sniženjima i akcijama, ali i besplatnim igrama.

GOG je pokrenuo svoju zimsku rasprodaju i to tako što je omogućio svim korisnicima da besplatno preuzmu igru Prison Architect. Kao što možete zaključiti, igra od vas zahteva dizajniranje zatvora i uspešno upravljanje zatvorenicima i izazovima koje ovaj stresni posao nosi.

Kako biste preuzeli Prison Architect, potrebno je samo da na početnoj stranici pronađete baner sa poljem za preuzimanje igre, kliknete na “preuzmi igru” i ona će ostati u vašem vlasništvu zauvek. Promocija traje do subote, 19. decembra, u 15 časova po našem vremenu.

Što se tiče rasprodaje, GOG je i ovoga puta pripremio dobru ponudu.

Ubisoft je već pokrenuo period darivanja sa igrama i besplatnim dodacima za one koje može već posedujete, a na Epic Games Store će se od danas, 17. decembra, pa u narednih 15 dana svakodnevno deliti igre, tako da pratite sve pogodnosti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top