Nintendo Switch

Nintendo večeras objavljuje detalje vezane za Super Nintendo World zabavni park

Ovogodišnja pandemija je pokvarila planove mnogim događajima koji su trebali da se održe u 2020. A ista sudbina je zadesila i Super Nintendo World zabavni park koji se nalazi unutar Universal studija u Japanu. Ipak, Nintendo je spreman da sa fanovima podeli nove vesti vezane za ovaj projekat na Nintendo Direct događaju koji je zakazan za večeras u ponoć. 

Kompanija je prošle nedelje najavila novi Nintendo Direct za ovaj petak a glavna tema neće biti Super Smash Bros. Ultimate već će se fokusirati na Super Nintendo World. Otvaranje parka je najavljeno za februar 2021 a jedino što se za sada zna je da će posetioci moći da koriste vožnju inspirisanu Mario Kart serijalom. 

Prenos neće mnogo trajati jer je Nintendo već potvrdio da prezentacija neće biti duža od 15 minuta. Može li Nintendo da uspešno lansira ovaj projekat u vreme kada se kretanje ljudi svelo na mimimum i ne zna se kada će doći do normalizovanja. Kompanija jeste počela sa planovima još 2016. ali ova godina i sledeća će izgleda testirati posvećenost poduhvatu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top