PC

The Game Awards 2020 imao dvostruko veću gledanost u odnosu na prošlogodišnji događaj

The Game Awards je održan pre oko nedelju dana, čime je obeležen kraj još jedne gejmerske godine. Nije bilo preterano mnogo velikih najava za igre, što nas je iskreno malo razočaralo, ali je i pored toga zabeležena visoka gledanost događaja.

Ovogodišnju ceremoniju je ukupno pratilo oko 83 miliona ljudi, što povećanje od čak 83% u odnosu na prošlu godinu. Da sve bude u simbolici, otkriveno je i da je maksimalan broj gledalaca u istom trenutku bio 8,3 miliona.

Broj lajvstrimova se u odnosu na prošlu godinu gotovo duplirao, 83 miliona naspram 42,5 miliona. Prvi The Game Awards je održan 2014. godine kada ga je gledalo samo 1,4 miliona ljudi. Kroz godine je građena reputacija igre, a ovo je događaj godine pošto E3 sajam nije održan zbog pandemije korona virusa.

Rekordna gledanost je zabeležena pre svega zbog velikih očekivanja fanova, koji su sa nestrpljenjem čekali da vide Elden Ring ili neke novine za nadolazaće Playstation ekskluzive. Nažalost toga nije bilo, ali smo barem dobili najavu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top