PC

The Long Dark besplatan kao deo 15 dana besplatnih igara na Epic Store

Treći dan velike promocije na Epic Games Store je započeo, što znači da je pred vama dragi igrači potpuno druga besplatna igra u ponudi.

Pravila su ista kao i juče, što znači da imate fore do sutra u 17h da preuzmete igru, i to prolaskom kroz prosti proces kupovine, koji verovatno već znate. Ponudu možete pronaći ovde.

Ovoga puta besplatno možete preuzeti The Long Dark, survival igru smeštenu u ledenom okruženju, koju je najlakše opisati kao STALKER bez oružja i elemenata pucanja. Igra je veoma interesanta, sa primamljivim vizuelnim stilom, dosta uznapredovalim sadržajom od početne Early Access verzije. Više o The Long Dark možete saznati u našoj recenziji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top