PC

Among Us naredne godine dolazi na Xbox konzole

Verovatno ste čuli za Among Us, ostvarenje u kojem se posada suočava sa impostorom koji za cilj ima sabotiranje i eliminaciju drugih članova. Prosta formula je omogućila da igra postane izuzetno popularna za kratko vreme.

Doprinos popularnosti dala je i odluka da se igra objavi za mobilne telefone i PC, trenutno najrasprostranjene gejming platforme. Međutim, to neće sprečiti developere iz studija Innersloth da Among Us prošire na još platformi.

Ovaj multiplejer naslov je prošle nedelje izašao za Nintendo Switch, a naredne će izaći za Xbox sisteme. Trenutno se radi na verziji igre koja će postati dostupna za Xbox One i Xbox Series sisteme kroz Game Pass servis, s tim što za sada nije poznato kada će se to tačno odigrati u 2021. godini.

Sada očekujemo i najavu da će igra izaći Playstation konzole.

Among Us će naredne godine dobiti i novu mapu, a nadamo se i dodatnim proširenjima sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top