PC

Naredni DLC za GTA Online će biti kreiran sa fokusom na singlplejer

FOTO: Rockstar

Za sve vas koji verno iščekujete GTA 6, imamo loše vesti. Rockstar će nastaviti da izdaje novi sadržaj za GTA Online i u 2021. godini. što znači da će petica ostati i dalje aktuelna.

Sa dolaskom Cayo Perico heista pre nekoliko dana. Rockstar je rešio da malo popriča i o budućnosti sadržaja koji nas očekuje. Čelnici studija su u intervjuu za GQ otkrili da su odavno želeli da kreiraju DLC kao što je Cayo Perico, odnosno da ga je moguće preći i u solo fazonu. To je prošlo prilično dobro kod publike koja je to predlagala od ranije, i koja još uvek nije prežalila otkazani GTA 5 DLC.

Plan je da naredni sadržaj za GTA Online bude kreiran za igrače koji vole da igraju solo i da tako izvuku solidno iskustvo, a da pritom ne oštete igrače koji vole co-op. Ovo zvuči kao odlična odluka, pošto se u GTA Online svetu često nailazi na loše saborce i to i te kako kvari iskustvo. Nije poznato kakav je sadržaj u pripremi za 2021. godinu, ali znamo da će GTA 5 izaći u next-gen izdanju.

Da se vratimo na GTA VI. Igra će prema marketinškim planovima izaći tokom 2023. godine, a nakon ovoga što se desilo sa Cyberpunk 2077, mislimo da je bolje ne požurivati Rockstar.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top