PlayStation 5

Prikazan novi gejmplej za horor PS5 ekskluzivu Returnal

Među brojnim Playstation 5 ekskluzivama koje očekuijemo u narednom periodu nalazi se i jedna koja nije nastavak popularne franšize, već donosi nešto novo.

Studio Housemarque trenutno radi svemirskom hororu Returnal, o kojem smo imali prilike čuti nešto više na The Game Awards. a developer je sada otkrio nove detalje u novoj epizodi podkasta.

Iako je reč o podkastu, bilo je prilike videti novi gemplej za igru, a ujedno i saznati kako je ona nastala i zašto se ranije zvala Dark Planet.
Returnal je horor igra koja govori o astronautu zarobljenom u vremenskoj petlji iz koje pokušava izaći. Smrt ne znači kraj, već se protagonista vraća par koraka nazad i polako razotkriva misteriju planete i čudovišta koja je progone.

Returnal ima datum izlaska i to 19. mart naredne godine. Nadamo se da će nakon nekoliko meseci stići i za PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top