Mobile

Stardew Valley dobio najveći apdejt do sada

FOTO: Concerned Ape

Simpatična igra koja kroz 8-bitni stil dočarava život na maloj farmi i ostale prateće elemente, dobila je najveći apdejt do sada.

Stardew Valley uživa ogromnu pažnju već godinama i to zahvaljujući jedinom developeru, fanovima poznatom kao Concerned Ape. Novi, 1.5 apdejt je doneo potpuno novo ostrvo koje je prepuno sadržaja, novu vrstu farme, a tu je i najavljeno kooperativno igranje u split-screen maniru.

Što se tiče novog ostrva, ono će biti otključano pred kraj igranja i sa sovom donosi nove karaktere, dijaloge, događaje, mini igre, kvestove i slično, što će igračima dati dosta noviteta kao zanimaciju. Dalje, nova farma je tropska, Beach farma u kojoj ćete se primarno baviti pecanjem i istraživanjem. Ako želite da na novoj lokaciji uzgajate biljke, spremite se za malo više zadtaka, pošto zalivanje prskalicama neće biti moguće.

Kooperativno igranje dolazi taman pred praznike i ono omogućava da 4 igrača igraju lokalno deljenom ekranu.

Tu je još dosta novina i sitnih dodatih detalja, poput 9 muzičkih numera, dodatka opcije za sedenje na stolicama, premeštanja kreveta, patkice idu na plivanje. Više o svim dodacima možete pročitati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top