PC

Preuzmite Brigador: Up-Armored Deluxe Edition besplatno sa GOG prodavnice

Iako napolju nema ni traga od snega, zimska sniženja i pokloni, koji su ovih dana prisutni na skoro svim prodavnicama digitalnih igara, zovu nas da trošimo trošimo i trošimo. Sva sreće neko misli i na nas koji smo se već iztrošili u 2020. godini tako da možemo besplatno da preuzmemo Brigador: Up-Armored Deluxe igru iz GOG digitalne prodavnice.

Brigador je izometrijska rouglajt igra koja poseduje intenzivnu taktičku borbu. Postanite ratni plaćenik, uskočite u robote i uništite sve ispred sebe kako bi zaradili dovoljno novca da pobegnete sa planete. Podesite mašinu da ogovara vašem stilu igre i napravite haos u gradiću Solo Nobre. Deluks verzija dolazi i sa dva albuma sa muzikom iz igre i audiobukom.

Otključajte preko pedeset različitih robota, tenkova i ostalih mašina za uništavanje, obilje različitih oružja i izbiršite gradove sa lice zemlje jer u ovoj igri svako okruženje može da se razori. Igra je namenjena za jednog igrača a ako volite roglajt žanr ovu igru obavezno morate da dodate svojoj kolekciji.

Igru preuzmite na ovom linku a kao i druge digitalne prodavnice gog će deliti narednih danas još besplatnih igra u sklopu prazničnog slavlja, zato preuzmite Brigador u narednih 40 sati jer stižu novi pokloni. Ne zaboravite da rasprodaje traju i na Steam i Epic platformama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top