PC

Indie avantura Inside je besplatna na Epic Games Store na jedan dan

FOTO: PlayDead

Još jedan dan – još jedna besplatna igra na Epic Games Store.

Nakon jučerašnje strategije Tropico 5, sada se pred igračima našla indie avantura sa horor elementima nazvana Inside. Igra govori o dečaku u distopijskom svetu u kojem se mora paziti od negativnog ishoda tako što će rešavati zagonetke. Igra dolazi od kreatora Limba, tako da se zna da je kvalitet po sredi, ali Epic Games ponovo reprizira igre, pošto je Inside već bilo prilike preuzeti.

Nećemo previše dužiti. Inside možete preuzeti u narednih 23-24 sati, sve do 25. decembra u 17h, kada u ponudu stiže naredna igra.

Nažalost, već znamo koje će sve igre Epic Games podeliti u narednim danima, ali se opet nadamo da će do Nove godine doći bar nekoliko iznenađenja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top