Vesti

Kreator Silent Hill i Gravity Rush naslova radi na novoj horor avanturi

Keićiro Tojama je nedavno najavio da napušta SIE Japan Studio kako bi osnovao Bokeh Game Studio zajedno sa Đunja Okurom, glavnim dizajnerom serijala Gravity Rush, i Kazunobu Satom vodećim dizajnerom originalne PS3 ekskluzive Puppeteer. 

U intervjuu sa gejming vebsajtom IGN, Tojama je potvrdio da će nova igra biti akciona horor avantura koju planiraju da izbace na većini platformi 2023. godine. Dizajner je izjavio da želi da se koncentriše na horor žanr ali i da zabavi što širu publiku, tako da igra neće biti namenjena samo hardkor horor obožavateljima. 

Studio igru za sada isključivo razvija za PC platformu, ali se nadaju da će izbaciti naslov na što više sistema. Naslov je trenutno u fazi prototip razvoja koji će po rečima developera trajati otprilike tri godine. U videu koji je obljavljen ovog meseca, možete da krajem oka primetite neke dizajnove koje ćemo možda videti u igri. 

Novom studiju će se pridružiti i ljudi sa kojima je Tojama nekada sarađivao, a osnivač veruje da će pružiti igračima nešto u čemu će svi uživati. Cilj studija je da ispuni očekivanja gejmera i da se istovremeno zabave u toku razvoja. Kraktu prezentaciju novog studija pogledajte u videu ispod. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top