PC

Ljubi me brzo žurim – spidraner stiže do valjanja u Cyberpunk postelji za samo 11 minuta

FOTO: CD Projekt Red

Jedan spidraner sa sobom nosi specifične veštine dok juri kroz Cyberpunk 2077 svet. Isti igrač koji je uspeo da pređe pet Fallout igara za manje od 90 minuta, i koji nam je prvi put predstavio Fallout: New Vegas seks spidranove, u kojima morate da spavate sa svakim partnerom što je brže moguće (trenutni rekord mu je 29 minuta, ako nekog zanima) donosi nam nove ‘’avanture’’.

Digitalni kazanova je odlučio da testira koliko brzo može da se uvuče u krevet u Cyberpunk 2077 igri. Njegov trenutni rekord iznosi 10 minuta i 27 sekundi, odprilike koliko meni treba da napravim karaktera u igri. Ali nije sve uvek zvučalo tako romantično, jer do nedavno mu je trebalo oko dva sata od početka igre do prvog seksualnog susreta. 

Cyberpunk 2077 je konstruisan tako da igrači nemaju pristup celom gradu kada uključe igru. Prvo morate proći kroz prolog, a do tada ne možete da napustite granice koje vas drže u uvodnom delu grada. Veliki problem za našeg ljubavnika, jer su Night City seksualni radnici van granica prologa. Sva sreća pa ljubav ruši sve granice, a to dokazuje i video koji možete da pogledate u nastavku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top