PC

Preuzmite besplatnu modifikovanu tabačinu Hyper Dragon Ball Z Indigo

Tim koji radi na, dvodimenzijalnoj mugen tuči, Hyper Dragon Ball Z, su nakon tri godine rada izbacili novu, i čini se konačnu, verziju igre koju možete besplatno da skinete i igrate. Ako vam nije poznato, Mugen je besplatni endžin za pravljenje tuča koji je izbacio Elecbyte. Mnogi obožavaoci stoje iza toga da ime ovog softvera znači na japanskom ‘’beskonačnost’’, što i ima smila, jer je čitava poenta ove alatke da kreirate omiljenu kolekciju najrazličitijih boraca. 

U igru možete da unesete karaktere iz bilo kog univerzuma a ovaj naslov će posebno biti zanimljiv ljubiteljima Dragon Ball franšize, jer ova retro igra izgleda fantastično. Članovi tima su izjavili da su svi karakteri ažurirani i ubačene su nove animacije, tako da se neki stari karakteri ponašaju kao kompletno novi. 

Developeri su radili i na poboljšanju mapa na kojima se borite, a ova verzija u sebi ima sve prethodno objavljene sadržaje uključujući i karaktere Krilina, Android 18 i Tenšinhana. Igra iz ove perspektive izgleda kao prava mala poslastica za sve fanove plavokosih svemiraca i možete je preuzeti na ovom linku

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top