PC

Stranded Deep je besplatan na Epic Games Store

Polako se približavamo kraju promociji na Epic Games Store u kojoj je podeljeno preko 15 besplatnih igara.

Sada je u ponudi survival avantura Stranded Deep. Kao i sve prethodne igre, ovu možete preuzeti samo tokom perioda od 24 časa, u ovom slučaju do 29. decembra u 17h.

Stranded Deep je u potpunosti fokusiran na preživljavanje na pustom ostrvu sa mehanikama lova, gradnje skloništa, kraftovanja i sličnog. Igra se i dalje nalazi u Early Accessu, fazi aktivnog razvoja, tako da će ona u budućnosti aktivno dobijati novi sadržaj i izmene.

Stranded Deep možete preuzeti putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top