Nintendo Switch

Capcom nastavlja sa objavama vezanim za Monster Hunter Rise

Iako su imali ozbiljnih problema sa curenjem informacija ovoga meseca, Capcom je ipak uspeo nešto da sačuva i za zvanične objave. Kompanija je na socijalnim mrežama izbacila dosta slika novih karaktera koje ćemo upoznati u lovačkim putovanjima kroz Monster Hunter Rise. 

Uglavnom je reč o žiteljima koje ćemo moći da vidimo pre i posle naših ekspedicija, a Capcom je predstavio i Palamuta i Palica koje možete da dobijete ukoliko prednaručite igru za Nintendo Switch. Igra bi trebalo da izađe 26. marta 2021, ekskluzivno za Switch, a postoji mogućnost da igrači drugih platformi dobiju priliku da je igraju u jednom momentu. Pogledajte nove slike i sadržaje u nastavku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top