Mobile

Objavljeno kada će japanski igrači moći da igraju NieR: Re[in]carnation

Square Enix je tokom božićnog strima otkrio novi trejler i kada bi trebalo da izađe njihova nova igra za mobilne telefone NieR: Re[in]carnation. Igra dolazi 18. Februara za sve korisnike iOS i Android telefona, a saznali smo da će u ovaj naslov biti ubačeno i dosta sadržaja iz PC igre NieR: Automata. 

Ova saradnja će u igru dovesti popularne karaktere kao što su YoRHA 2B, 9S i A2 androide, koji će biti dostupni od prvog dana. Studio je planirao da igra izađe ove godine, barem je inicijalna ideja bila takva, ali su kreatori ipak odlučili da je odlože za 2021. Igru će moći da igraju i gejmeri iz Amerike i Evrope, ali za sada nije poznato kada bi to trebalo da se desi. 

Studio bi trebao da bude uposlen sledeće godine, jer pored širenja NieR franšize na mobilne, najavili su i novi naslov za PC, NieR Replicant ver.1.122474487139, koji je najavljen za april 2021. Automata je dala odlučnu osnovu za kreiranje nove franšize, pošto je igra prodata u skoro 5 miliona primeraka, tako da se nadamo da će nas kreator Yoko Taro obradovati u narednoj godini kvalitetnim igrama. 

Pogledajte novi trejler u nastavku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top