PC

The Witcher 3 izgleda bolje nego ikad sa NextGen modom

FOTO: CD Projekt Red

Ako ovih dana planirate da igrate The Witcher 3 na PC-u, obavezno morate dati šansu Halk Hoganovom projektu. Ovaj mod uvodi ovu igru u Ultra HD eru i nudi kvalitetnije teksture, poboljšane modele karaktera u većini regija unutar igre. Svi korisnici modernih grafičkih karti moraju da testiraju ovaj mod.

Na snimku koji možete da pogledate ispod teksta, Halk je predstavio poboljšane modele i teksture za hranu, pijace i životinje. HD Reworked Project NextGen (puno ime projekta), definitivno će poboljšđati Witcher 3 vizuale i nećemo više videti loše teksture i modele sa malim brojem detalja. Kreator je pomenuo da čeka odgovor od CD Projekt RED-a o mogućoj saradnji, kada dođe vreme da igra bude ažurirana za konzole nove generacije PS5 i Xbox Series X/S i PC. Možda Halkove poboljšane teksture postanu zvanični sadržaj igre, ali mislimo da kompanija trenutno ima druge brige kojima se mora pozabaviti. 

Trenutno, Halk Hoganov HD Reworked Project za The Witcher 3 je nešto najbliže Ultra HD remasteru za PC korisnike. Ako želite da testirate mod, preuzmite ga na ovom sajtu, a kreator je obaćao da će nova poboljšanja i dodatci stizati i sledeće godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top