Vesti

God of War: Fallen God strip najavljen za mart sledeće godine

FOTO: SIE

Američki strip i manga izdavač Dark Horse Comics, tiho je ažurirao stranu posvećenu God of War: Fallen God stripu i ubacio datum izlaska. Već duže vremena nije bilo sigurno da li će strip uopšte izaći, ali danas smo saznali da prvi broj stiže 10. marta 2021. 

Dark Horse Comics je u julu potvrdio da projekat nije otkazan već da se datum objave samo pomera zbog kovida. God of War: Fallen God će se koncentrisati na Kratosove avanture i nastaviti tamo gde je igra God of War 3 stala. To znači da ćemo saznati kako se Kratos uopšte i našao u nordijskim predelima, a možda i koja je to hrabra duša uspela da osvoji srce prebledelog spartanca koji je isekao čitave horde ratnika i bogova u svom mučnom životu. U kratkom opisu stripa napominje se da Kratos beži od svoje prošlosti u pustinju u kojoj se suočava sa ličnim demonima i samim sobom što ga dovodi na prag ludila, možda će se strip baviti više psihičkim nego fizičkim naporima?

Strip je kategorisan kao video igra, horor, fantastika, akciona/avantura i biće dostupan u različitim digitalnim prodavnicama za $3.99. Više detalja o stripu možete saznati na zvaničnom Dark Horse sajtu.

Ovo dolazi pod konac sa novom God of War igrom, sa podnaslovom Ragnarok, koja se prema glasinama treba pojaviti negde u februaru naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top