Domaća Scena

PLAY 144 – JANUAR 2021

JANUARSKI 144. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Okrenuli smo još jedan krug, ali ovaj je doduše bio teži od prethodnih. Čitav svet je zadesila pandemija korona virusa, koja nas je osudila na 9 meseci socijalne izolacije i lokdauna. Nažalost niko nije mogao ostati nepokoleban.

Industrija video igara je takođe pretrpela negativne posledice. Nestašica konzola i gejming hardvera je bila prisutna, dosta igara je odloženo za narednu godinu, i to dugo iščekivanih, a Cyberpunk 2077 se za konzolaše nije pokazao kao igra vredna čekanja.

Međutim, ovaj uvod nije tu kako bi vas ubedačio i pokvario vam praznično raspoloženje. U 2020. godini se igralo više nego ikada, Steam i brojne igre dobili su nove rekorde po broju korisnika/igrača, kupovina igara i hardvera vezanog za igre bila je ogromna, a i mi smo se trudili da budemo još bolji. Pohvalićemo se rekordnom posećenošću našeg sajta, a svakog meseca smo se trudili da Play!Zine bude što bogatiji. Uveli smo neke nove rubrike, dok sa nekima još eksperimentišemo.

Vredno ćemo nastaviti i u 2021. godini. Vaše kritike nam dosta znače i to će biti dobra polazna tačka, a gledaćemo da proširimo sadržaj i donesemo vam još više zabave.

No, to će se polako odvijati u narednih 365 dana. Do tada, čitajte nas, budite zdravi i želimo vam pravu gejmersku 2021. godinu!

Iz ovog prazničnog broja izdvajamo:

  • Cyberpunk 2077
  • TOP 25 igara u 2021. godini
  • PHOGS!
  • PlayCon reportaža
  • Rick Henderson(domaća igra)

  • RECAP gejmerske 2020-te
  • Empire of Sin
  • Lenovo Legion 5 Test
  • Doom Eternal(Switch)
  • Odabir Igre godine

JANUARSKI 144. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top