PC

Procureli novi detalji o Elden Ringu i slike boss karaktera

FOTO: From Software

Već neko vreme nema nikakvih novosti o igri FromSofware-a Elden Ring, ali pred novogodišnje svečanosti stižu dobre vesti. Nekoliko slika i određeni detalji vezani za igru osvanuli su na internetu. 

Elden Ring je prvi put predstavljen za vreme E3 2019 pres konferencije Majkrosofta. Igra bi trebala da bude zajednički projekat Džodrdža R.R. Martina i Hidetaka Ijazakija, kreatora Souls serijala. O igri za sada znamo jako malo informacija a danas smo konačno dobili neke novosti koje će nas umiriti barem….nekoliko dana. 

Na kineskoj socijalnoj mreži Bilibili, otkrivene su do sada nepoznati detalji o samoj igri i nekoliko slika za koje se veruje da predstavljaju bosove protiv kojih ćemo se boriti u igri. Originalni krator je izbacio čitav video u kome je sa publikom podelio sve što je saznao o igri, ali je taj video ubrzo bio sklonjen. Sva sreće obožavatelji su uspeli da naprave kopije slika i zapišu sve što je kreator imao da otkrije. 

Moramo napomenuti da sve podatke koje je pružio korisnik na socijalnim mrežama treba uzeti sa rezervom, pošto ništa za sad anije zvanično. Veruje se da će igra u sebi sadržati elemente keltske mitologije i da će se priča dotaći mitove o svetskom stablu (Jigdrasilu) iz nordijeskih spisa. Gemplej će biti sličan Souls franšizama ali se veruje da će mapa biti mnogo veća i da će sadržati dinamično vreme i smenu dana i noći. 

Još se ne zna na koje platforme stiže igra, tako da nismo sigurni da li će stići na poslednju generaciju konzola ili će odmah biti izbačena na PS5, Xbox Series X i PC. Elden Ring će izbaciti Bandai Namco, a veruje se da je razvoj završem sredinom ove godine i da je igra trenutno u fazi sređivanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top