PC

Cyberpunk 2077 prodat u preko 13 miliona primeraka za 10 dana

FOTO: CD Projekt Red

Najiščekivanija igra godine, Cyberpunk 2077, je delimično razočarala fanove koji su očekivali nešto više, ali izgleda da to ne utiče na početnu prodaju.

CD Projekt je objavio finansijske rezultate nakon 10 dana prodaje, gde imamo prilike da vidimo prodaju od čak 13 miliona primeraka Cyberpunk 2077. Samim tim, ovo je jedna najprodavanijih igra RPG žanra.

Najveći udeo ima PC verzija, koja ne pati od problema kao konzolna, što se ogleda u podatku da je Cyberpunk 2077 na vrhu Steam liste najprodavanijih naslova već dve nedelje.

Zanimljivo je da ovaj finansijski izveštaj zapravo dolazi prinudno. CD Projekt Red je rešio da ove informacije objavi zbog investitora zabrinutih da je kontroverza sa lansiranjem igre uticala na celokupnu prodaju. Izgleda kao da investitori nemaju šta da brinu, ali ne znamo da li će zbog toga odustati od tužbe koja je navodno u pripremi.

U ovu brojku su uračunate i refundirane kopije igre na konzolama. Ali je sigurno da će uklanjanje CP 2077 uticati na dalju prodaju u budućem periodu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top