PC

Cyberpunk 2077 već dominira na Steamu po broju igrača

Samo što je izašao, Cyberpunk 2077 već dominira po broju igrača na Steamu. Čim je postao dostupan, ovaj naslov se praktično istovremeno popeo na vrh najigranijih naslova na Valveovoj platformi.

Cyberpunk 2077 je dostigao 1.003.264 igrača koji su se istovremeno našli u Noćnom gradu, što je dobar pokazatelj koliko je igrača sa nestrpljenjem očekivalo ovaj naslov. Brojke sa ostalih PC lansera nisu dostupne, ali je veliki broj igrača verovatno bio prisutan na GOG-u i Epic Games Store.

Brojke o prodaji igre zvanično nisu dostupne, kao ni za konzolnu igre, pošto će to CD Projekt otkriti kroz nekoliko dana. Da je ovo dobar start za Cyberpunk 2077 pokazuju i Mostly Positive ocene od strane publike.

Vrlo je verovatno je da će tokom vikenda biti više od milion konkurentnih igrača na Steamu, a ko zna, možda se i obori rekord koji drži PUBG sa 3,2 miliona istovremeno aktivnih igrača.

Da li vi igrate? Ako se još uvek razmišljate o putovanju u distopijsku budućnost, pročitajte našu Cyberpunk 2077 recenziju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top