PC

Evo kada Cyberpunk 2077 konačno postaje dostupan za igranje kod nas

Ne samo najiščekivanija meseca decembra, ili ove 2020. godine, već verovatno i najiščekivanija igra decenije izlazi za manje od nedelju dana.

Ustajali distopijski miris noćnog grada sve se više oseća u vazduhu, sa malim šansama za odlaganje, CD Projekt sada stvarno obećava.

Jedna od informacija koju smo dobili u susret samom izlasku jeste tačno vreme kada će Cyberpunk 2077 tačno postati dostupan za igranje u čitavom svetu.

Na Twitter profilu igre podeljena je mapa sa tačnim vremenima za platforme, kao i kada će biti moguće unapred preuzeti samu instalaciju. Kod nas u Srbiji, Cyberpunk 2077 će za Playstation i Xbox konzole postati dostupan tačno u ponoć 10. decembra, dok će PC verzija stići sat vremena kasnije, u 1. sat izjutra.

CD Projekt Red je omogućio i takozvanu preload opciju, odnosno mogućnost ranijeg preuzimanja same igre. Za konzole je to već moguće odraditi, dok će kod PC verzije preuzimanje početi od 7. decembra u podne na GOG platformi, a na Steamu i Epic Store istog dana samo od 17 časova.

Ako ćete cele noći biti budni kako bi odmah zaigrali Cyberpunk 2077, onda se spremite za još jednu noć bez sna, jer veče kasnije počinje The Game Awards ceremonija.

Kako biste Cyberpunk 2077 dočekali u stilu stavite alarm koji će kao ton imati “Wake the f**k up Samurai)!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top