PC

Glasine: Forza Horizon 5 izlazi sledeće godine

FOTO: Playground Games

Xbox Series konzole su se pojavile u novembru sa odličnim reakcijama publike, kao i odličnom startnom prodajom, najboljom u odnosu na konzole prethodnih generacija.

I pored toga, Microsoft je još uvek daleko od zasluženog odmora, pošto igrači tek trebaju dobiti prvu Xbox ekskluzivu na ovim konzolama. Iza brenda Xbox stoji ogroman broj studija koji radi na Xbox ekskluzivama, odnedavno i Bethesda, ali čini se kao da će tek 2021. godine igrači dobiti priliku da vide prave blagodeti nove generaciej konzola.

Među State of Decay, Fable, Stalker 2, Avowed i brojnim drugim najavljenim igrama se izgleda nalazi i Forza Horizon 5. Microsoft do sada nije spominjao ovaj naslov, već samo drugu igru u ovoj franšizi trkačina – Forza Motorsport – takođe najavljene ove godine.

Kako navodi poznati insajder gejming industrije, Džef Grub, Forza Horizon 5 će izaći naredne godine, i to pre nego što se pojavi osmo izdanje u Forza Motorsport serijalu. Grub navodi da će Horizon 5 izaći 2021. godine, tri godine nakon četvrtog dela, i da će odvesti igrače na nove puteve serijala.

Drugi detalji nisu podeljeni, tako da ćemo mora da sačekamo na Xbox ili developera Playground Games za zvaničnu potvrdu, a ovu glasinu je potrebno uzeti sa rezervom, iako Džef Grub ima dobru reputaciju po otkrivanju detalja o igrama koje tek trebaju biti najavljene.

Dok se čeka na neki Xbox-only naslov, neki fanovi su pronašli način da Playstation 2 igre zaigraju na Series S konzoli, kad već PS5 to ne može.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top