PC

Kreator Dead Space serijala predstavio novi svemirski horor naslov – The Calisto Protocol

The Calisto Protocol je potpuno novi naslov koji nas vodi čak u 2320. godinu, sa radnjom smeštenom na  Jupiterovom mesecu Kalisto. U pitanju je svemirski survival horor naslov u kojem će igrači kao cilj imati bekstvo iz zatvora.

Igra dosta podseća na Dead Space, i to sa razlogom jer iza nje stoji Glen Skofild, čovek koji je dao ogroman doprinost franšizi pre nego što je osnovao novi studio kako bi se sposvetio sopstvenim projektima.

The Calisto Protocol je predstavljen kratkim sinematikom, tako da ćemo tek videti kako izgleda gejmplej. Za sada znamo da će igra biti singlplejer iz trećeg lica i da izlazi 2022. godine.

Više detalja možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top