PC

Microsoft sprema iznenađenja za Xbox korisnike u narednoj godini, najverovatnije novu igru

MIcrosoft ove godine nije predstavio sve što se sprema u preko 15 studija, članova Xbox Game Studios grupe, nešto će najaviti večeras na The Game Awards, a nešto će čuvati kao iznenađenje za 2021. godinu.

U objavi posvećenoj dolasku nove godine, navedeno je da će već objavljene igre dobiti gomilu novog sadržaja, čak 30 paketa. Što se tiče novih igara Master Chief se vraća sa Halo Infinite, Psychonautsi dobijaju drugu po redu avanturu, a u pripremi je i nekoliko iznenađenja koja još uvek nisu najavljena.

Ove godine je najavljen čitav niz novih igara koje se trebaju pojaviti tokom naredne godine i kasnije, poput novog Forza Motorsport naslova, Fable nastavka, nove franšize Avowed, State of Decay 3, STALKER 2 i mnogih drugih.

Uzevši u obzir da se radi na mnogim Xbox igrama, teško je provaliti o čemu je reč, ali iznenađenje je uvek dobrodošlo, pogotovu ako nije procurelo u javnost. Od projekata o kojima smo čuli nezvanično najviše se izdvaja Perfect Dark reboot, o kojem fanovi već godinama sanjaju, a jedina indikacija je da studio The Initiative trenutno radi na igri sa fokusom na špijunažu.

Izgleda da lepa vremena za Xbox fanove tek dolaze.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top