PC

Ništa od Geralta u Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 izlazi kroz samo par dana, a oni srećnici koji su ranije dobili igru već imaju nekoliko desetina sati provedenih na ulicama Noćnog  grada

Neki igrači su već sreli par poznatih lica u samoj igri, poput Hidea Kodžime, ali ni traga ni glasa Geraltu, protagonosti The Witcher igara. Izgleda da ga nećemo ni sresti, barem ne u obliku kakvom očekujemo, pošto je glumac koji pozajmljije glas ovom gramzivom vešcu, Dag Kokl, otkrio da nije radio na Cyberpunk 2077.

On je za Eurogamer izjavio kako “je(njegov rad na projektu) bio spomenut ranije, ali to se nije završilo ulogom u igru”. Kao i mi, Dag je razočaran što se nije desio, ali ne gubi nadu i misli da će se situacija možda promeniti sa dodatnim sadržajem. Cyberpunk 2077 će garantovano biti prepuno Witcher detalja, a nadamo se da će i Ciri biti tu, pošto je ona futuristički svet ove igre opisala u The Witcher 3.

Fenomen godine, možda i decenije, konačno izlazi 10. decembra, a nadamo se da ste spremni za preko 175 sati avanturisanja, koliko CD Projekt Red nudi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top