PC

Otvorena su glasanja za Player’s Voice kategoriju na The Game Awards događaju

The Game Awards godišnji spektakl počinje 10. decembra i svi koji ne budu zaronili u Cyberpunk 2077 će moći da otkriju nove trejlere za igre koje nam dolaze u budućnosti i gledaju kako kreatori primaju nagrade u različitim kategorijama. Većinu ovih nagrada izglasaće žiri ali i gledaoci i ostali gejmeri imaju kategoriju u kojoj samo njihovi glasovi imaju moć, a to je Player’s Voice Award.

Već danas možete da se uputite na Game Awards vebsajt i opredelite se kako ćete raspodeliti vaših deset glasova. Sutra će dvadeset naslova sa najmanje glasova napustiti listu a posetioci će ponovo moći da daju glasove preostalim pretendentima. Najboljih pet bi trebalo da ostane do 6. decembra i ovo će biti finalna runda glasova koja će odlučiti pobednika.

Trenutne rezultate možete pogledati na dnu vebsajt stranice a najbolja vest je da će uporedo sa ceremonijom biti i održan Game Festival gde ćemo moći da vidimo i preuzmemo demoe igara koje tek treba da izađu. Prošle godine ddemoe smo mogli da preuzmemo i testiramo na Steamu, a nadamo se da ćemo ovog puta moći da zadržimo igre duže od 48 sati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top