Domaća Scena

PLAY! 143 – DECEMBAR 2020

Play!Zine - besplatni mesečni časopis u PDF formatu

DECEMBARSKI 143. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

I stigosmo do zadnjeg meseca ove ne baš tako sjajne 2020. godine. Play! je verno uz vas, sa sajtom i časopisom koji je ostao, i ostaće besplatan.

Kada se okrenemo ka novembru, moramo priznati da je bio mesec za pamćenje. Stigle su nove konzole i nove igre, i sve bi bilo lepo da nije bilo prgavih preprodavaca i nestašice. Uspeli smo doći do Playstation 5 konzole, ne pitajte nas kako (kao za respiratore), pa zato očekujte utiske za Demon’s Souls, Miles Morales, i… ma šta ja ovo govorim, mora da ste sve već videli na naslovnoj.

Pošto uvodnik ne možemo staviti na naslovnu stranu (bismo al’ dizajner ne da), to ne znači da nećemo pričati o onome što će tek biti. Poslednji mesec u godini neće proći tek tako, jer donosi igru iščekivaniju od rezultata izbora u Americi. Pogađate, to je Cyberpunk 2077. Naravno, bilo bi tu još igara da nisu sve pobegle od ove, a najviše nam je krivo za The Medium i Everspace 2.

Biće tu svakako igara, i uz čituckanje decembarskog broja i nadolazeću nagradnu igru mesec će brzo proći. Sve najbolje!

P.S. Ako januarski broj bude kasnio znajte da su krivi Poljaci i Majk Pondsmit.

Od sadržaja izdvajamo:

Play! Vremeplov

Spider-Man: Miles Morales

Neighbours back from Hell Remaster

Early Access: DUE Process

WoW: Shadowlands

TOP igre decembra

Assassin’s Creed Valhalla

….i još dosta toga na preko 130 strana

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

DECEMBARSKI 143. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top