Filmovi-Serije

Sony priprema 3 filma i 7 TV serija baziranih na Playstation igrama

FOTO: Guerilla Games

Sony želi da obožavateljima Playstation ekskluziva ponudi dosta više od novih izdanja.

Do sada smo znali da se od filmova baziranim po video igrama radi samo na Unchared filmu, ali izgleda da Sony planira ekranizaciju velikog broja gejming franšiza. Kako je otkrio direktor Sony Pictures divizije, Toni Vincikvera, u studiju se trenutno snimaju tri filma i čak 7 TV serija i sve su baziranje na Playstation video igrama.

Pročitajte još: Nadolazeće serije po video igrama

Ovo je samo realizacija ranije najavljenog programa Playstation Productions, koji je posvećen upravo adaptaciji PS igara u format serija i filmova.

Za sada nije poznato o kojim je franšizama tačno reč, ali je garantovano da se radi na ekranizaciji God of War franšize, a za isto dosta potencijala ima i Horizon Zero Dawn. Verovatno možemo očekivati još Uncharted sadržaja, pa zatim ludarije Ratcheta i Clanka, a ima još dosta drugih opcija.

Ovde se ne računa The Last of Us serija, pošto iza nje stoji produkcijska kuća HBO, a ne Sony.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top