PC

Steam tokom vikenda postavio novi rekord po broju istovremenih korisnika

FOTO: Valve

Steam ponovo obara rekorde, i to po broju istovremenih korisnika. Poslednji put novi rekord je postavljen proletos, na početku pandemije sa 22,6 miliona korisnika, a sada rekord glasi 24,8 miliona konkurentnih korisnika, što u igrama, što u samom lanseru. Rekord je postavljen u nedelju, 13. decembra.

Oko 7,1 milion igrača se našao u igrama, što je manje od marta ali nije zanemarljivo. Najveći uticaj na postavljanje ovog rekorda imaju Cyberpunk 2077 i nova operacija za CS:GO.

Cyberpunk 2077 je odmah po izlasku imao preko milion istovremenih igrača, a CS:GO je takođe probio milion igrača, ali to nije bilo dovoljno za postavljanje novog rekorda.

Velika je verovatnoća da će novi rekord uskoro biti postignut, pošto je pred nama kombinacija praznika u socijalne izolacije širom sveta, a mnogi će se okrenuti upravo igrama za zabavu i uživanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top