PlayStation 4

Maneater, Shadow of the Tomb Raider i Greedfall su besplatne PS Plus igre za januar

Ušli smo u novi mesec i novu godinu što Soni obeležava darivanjem odličnih igara pretplatnicima Playstation Plus servisa. Kao i prethodna dva meseca, ponuda je proširena zbog Playstation 5 konzole, tako da umesto dve, moguće je uzeti tri igre.

U pitanju su najskorija avantura sa Larom Kroft u glavnoj ulozi, Shadow of the Tomb Raider, i akcioni RPG Greedfall koji vodi u alternavni period istorije. Ova dva naslova su besplatna za Playstation 4 pretplatnike servisa, a oni srećnici koji su uspeli doći do Playstation 5 konzole mogu preuzeti Maneater, naslov koji će ih smestiti u ulogu vrhunskog predatora u moru -ajkule.

Sva tri naslova će postati besplatni za preuzimanje počevši od 5. januara i tako će ostati sve do 1. februara, kada će u ponudu stupiti nova tura besplatnih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top