Nintendo Switch

Počelo je godišnje humanitarno speedrun takmičenje Awesome Games Done Quick

Nedelja brzog prelaženja igara i takmičenja igrača u humanitarne svrhe počelo je 3. decembra.

Događaj nazvan Awesome Games Done Quick se održava već godinama unazad i stekao je ogromnu popularnost upravo zahvaljujući humanitarnom elementu, gde se na kraju prikupljena svota novca donira nekoj organizaciji.

Ove godine, AGDQ se održava u nešto izmenjenom formatu zbog pandemije korona virusa, pa su tako svi takmičari u svojim kućama. Igre u kojima će se takmičiti su brojne, od starijih kultnih naslova, poput Skyrim, Thief 2, Legend of Zelda: Ocarina of Time, Darksiders, a tu su i novije igre – Hades, Cuphead, Pro Skater 1+2 i ostale.

Ovo takmičenje je odlično za sve koji žele da saznaju nešto više o igrama, ili da nauče neki trik koji će im pomoći da zađu u speedrun vode.

Kompletan raspored događaja možete pronači na ovom linku. Sav prikupljeni novac od ovogodišnjeg online takmičenja će otići u organizaciju koja se bavi prevencijom kancera. U trenutku nastanka ovog teksta prikupljeno je oko 100.000 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top