PC

Rad na Age of Empires 4 napreduje dobro, nalazi se u igrivom stanju

Microsoft je odradio odličan posao sa remasterima ranijih Age of Empires igara, dok fanovi kultnog serijala strategije u realnom vremenu očekuju pravu stvar, Age of Empires 4.

Dobre vesti dolaze iz studija Worlds Edge. Rad na Age of Empires 4 napreduje prilično dobro i igra se već nalazi u potpuno igrivom stanju. Prema rečima šefa studija, Šenon Loftis, developeri i testeri gotovo svakodnevno igraju igru i rade na ispravkama u gejmpleju.

To znači da je veći deo posla oko Age of Empires 4 priveden kraju, i da su sistemi poput veštačke inteligencije, ekonomije, renderovanja sveta i sistema simulacije, već gotovi samo im je potrebna dorada.

Odgovora nema o tome koliko će dalji razvoj igre trajati, pa tako izgleda da će developeri nešto duže vreme biti jedini koji će igrati Age of Empires 4.

Igra trenutno nema planirani datum izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top