PlayStation 4

Sony prestaje sa proizvodnjom određenih PS4 modela u Japanu

Sony Interactive Entertainment Japan Asia je odlučio da polako utihne proizvodnju konzola prošle generacije i posveti se nestašici PS5 koja je i dalje na snazi u Japanu. Kompanija neće više proizvoditi PS4 slim (CUH-2000 serije) i PS4 Pro (CUH-7000 serije) modele.

Jedini Playstation model koji će nastaviti da se proizovodi i prodaje u Japanu je standardni ‘’Jet Black’’ PS4 slim sa 500 gigabajta. PlayStation 4 slim je priv put izašao u septembru 2016. u Japanu a prvi Pro model je predstavljen te iste godine u novembru. Originalni PlayStation 4 model (CUH-1000 serija) je lansiran februara 2014. godine, i već neko vreme je povučen iz proizvodnje.

Interesovanje za konzolu nove generacije PS5 u Japanu ne jenjava, a ostaje nam da vidimo da li će kompanija sada imati više prostora i vremena da se pozabavi ekstremnom nestašicom i realizuje tranziciju na novi hardver.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top