PC

Ubisoft+ pretplatnički servis možda dolazi na Xbox Game Pass

Xbox Game Pass servis je svakako jedna od stvari koje su obeležile gejmersku 2020. godinu. On je u prethodnom periodu dobio značajan porast korisnika i pojačanje ponude sa periodičnim dodacima i dolaskom EA Play servisa sa ogromnim brojem igara iz Need for Speed, Battlefield i drugih franšiza.

Taj trend rasta će se nastaviti i u 2021. godini, pogotovu ako je verovati glasinama. Na Twitteru se pojavio niz glasina u kojem se spominje da će pretplatnički servis kompanije Ubisoft – Ubisoft+ – biti implementiran u Xbox Game Pass ponudu.

Dodatak Ubisoftovih igara bio bi ogromno pojačanje za Game Pass, pošto bi dodao oko 110 igara u ponudu. Broj koji bi samim tim proširio dostupne igre proširio na više od 200 u Xbox Game Pass ponudi.

Isti korisnik je otkrio i da Obsidian radi na 6 igara, i verovatnoću da će Live Gold otići u penziju i da će Game Pass preuzeti tu ulogu, kao i da bi Microsoft mogao kupiti kompaniju SEGA. Naravno, pošto se radi o glasinama, ove informacije moramo uzeti sa rezervom dok kompanije ne pruže zvaničnu izjavu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top