PC

Bethesda nagoveštava nešto vezano za The Elder Scrolls 6?

FOTO: Bethesda

Bethesda se polako priprema da napravi veliku najavu vezanu za The Elder Scrolls svet, a svi fanovi se nadaju da se ona tiče dugo očekivanog šestog dela.

U seriji tvitova povodom dočeka Nove godine, Bethesda je objavila fotografiju koja se može protumačiti kao čestitka, ili skriveni detalj koji prikazuje mapu sveta.

Na mapi se vidi regija Skyrima sa tri svetla. Jedno je kod Province of Skyrim, drugo je u prestonici Skyrima i treće kod gomile zlatnika.
Ovo zapravo nije prvi put da vidimo gomilu zlatnika, pošto je ona već bila prisutna kod najave kolekcionarskog izdanja Greymoor ekspanzije za The Elder Scrolls Online.

Druge dve lokacije, pogotovu prva, mogle bi upućivati nešto vezano za lokaciju na kojoj će se odvijati radnja The Elder Scrolls 6, pogotovu pošto se Hammerfell već spominjao kao moguća regija. Još uvek nije rešeno da li se radi o tizeru za TES 6, ili Bethesda ponovo donosi najavu za The Elder Scrolls Online.

Svakako se moramo naoružati strpljenjem, pošto velikih vesti za The Elder Scrolls VI neće biti uskoro. Nedavno smo saznali da je endžin igre, Creation Engine, dobio najveće osveženje i tehnološko unapređenje još od nastanka.

Možda će Microsoft ubrzati Bethesdu, pošto je postao njen vlasnik prošlog septembra za 7,5 milijardi dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top