PC

Everspace 2 izlazi 18. januara

FOTO: Rockfish Games

Everspace 2 pripada grupi igara koje su trebale izaći u decembru, ali su zbog fenomena zvanog Cyberpunk 2077 odložene za period posle toga.

Pošto je sada Cyberrpunk 2077 konačno izašao, doduše ne bajno, odložene igre bezbedno mogu izaći. Everspace 2 je kao datum izlaska dobio 18. januar. To je datum kada će se igra pojaviti u fazi ranog pristupa, gde će ostati tokom perioda od 12-18 meseci.

Rockfish Games će u Everspace 2 implementirati dosta poboljšanja u odnosu na original, sa elementima svemirske pucačine i akcentom na detaljno istraživanje planeta, loot,  a da ne zaboravimo i RPG elemente. Tokom prelaska kampanje, igrači će moći da se sprijatelje sa pojedinim bićima koja će praviti društvo i pomagaće u rešavanju određenih misija.

Everspace 2 će biti moguće kupiti na platformama Steam i GOG, a trenutno je dostupna i besplatna demo verzija.

Pored ove igre, u januaru treba obratiti pažnju na The Medium i Hitman 3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top