Mobile

Injustice 2, PES 2021 i Torchlight 3 su najnovije pojačanje za Xbox Game Pass

FOTO: Microsoft

Microsoft 2021. godinu započinje dodavanjem novih igara u Xbox Game Pass ponudu. Kao i prethodnih meseci, stiže za svakog ponešto, a sada je tu fudbalska simulacija PES 2021, borilačka igra sa DC karakterima, Injustice 2, i još uvek sveži Torchlight 3, kao i još igara:

  • PES 2021 Season Update – Android i Xbox – 7. januar
  • Injustice 2 – Android, PC i Xbox – 7. januar
  • The Little Acre – Android i Xbox – 7. januar
  • Neoverse – PC – 14. januar
  • Torchlight 3 – Android i Xbox – 14. januar
  • What Remains of Edith Finch – PC – 14. januar
  • YIIK: A Postmodern RPG – PC – 14 januar

Pored samih igara, za pretplatnike su dostupne i pogodnosti u igrama, gde je u Spellbreak moguće besplatno preuzeti Battle Pass, u World of Warships: Legends su dostupna 2 kruzera, a u World of Tanks za Xbox je možete pokupiti 3 premijum tenka, nedelju dana premijuma i gold kao valutu.

Ako ste snalažljivi, do 25. januara imate prilike da kupite Xbox Game Pass pretplatu za samo 1$. Odlična cena za ogroman broj igara.

Xbox Game Pass nesumnjivo raste, pogotovu sa integracijom EA Play servisa, a prema glasinama, mogli bismo očekivati da i Ubiosft+ sa preko 100 igara dođe u ponudu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top