PC

Kooperativna pucačina Outriders odložena za april, u februaru stiže demo

Jedna od mnogih igara koje se trebaju pojaviti ove godine neće uspeti da ispoštuje ranije planirani datum izlaska. To je kooperativna pucačina Outriders, studija People Can Fly(Painkiller, Bulletstorm).

Umesto 2. februara, Outriders će izaći 2 meseca kasnije, 1. aprila(nije šala). Razvojni studio je kao razlog za odlaganje na Twitteru naveo potrebu za dodatnim radom i sitnim ispravkama kako bi se ponudilo optimalno iskustvo igranja.

Ovo je treće odlaganje po redu za igru, a u odnosu na prethodno, developeri su pružili i jednu lepu vest. Igrači će u februaru moći zaigrati besplatni demo, i tako isprobati bitne elemente koje igra ima da ponudi. Demo će se pojaviti 25. februara, i doneće prvih nekoliko sati gejmpleja sa svim dostupnim klasama i podrškom za singlplejer i multiplejer igranje. Taman da vidimo šta će ova pucačina koja meša Destiny i The Division elemente imati da ponudi kada se pojavi početkom aprila.

Iskreno ovo odlaganje nas i ne čudi, pogotovu zbog i dalje aktuelne pandemije korona virusa, ali i fijaska koji je doživeo Cyberpunk 2077. Developer sada mudro gledaju da što više vremena posvete u radu na igri, i to je zapravo dobra stvar, ali se moramo naoružati strpljenjem.

Outriders će izaći za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series sisteme

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top