PC

InXile Entertainment radi na ambicioznom RPG-u u prvom licu koji koristi Unreal Engine 5

FOTO: inXile Entertainment

Kreatori Wasteland serijala, studio inXile Entertainment, vredno radi na svom novom projektuo kojem smo sada više saznali zahvaljujući oglasima za zapošljavanje.

U potrazi za Art Directorom i ekspertom za facijalne animacije studio je svoju nadolazeću opisao kao AAA naslov RPG žanra koji će se igrati iz prvog lica. Zanimljivo je to da će igra biti bazirana na Unreal Engine 5, koji je pokazao fantastični fotorealizam, a isto očekujemo i sada.

Da je sledeći projekat studija inXile Entertainment baziran na Unreal 5 endžinu saznalo se još tokom prošle godine, ali tada nije bilo ovih novih detalja vezanih za samu mehaniku igre.

Art Director će u radu na ovom projektu imati zadatak da kreira što bolju vizuelnu prezentaciju, dok će se facijalni animator pozabaviti  realističnim prikazom grimasa na licu.

Obe pozicije su ključne za razvoj svake igre, tako da ovo što inXile sada traga za njima upućuje na to da je rad na projektu tek u ranim fazama.
Studio inXile je deo Xbox Game Studios grupe, tako da će ova igra svakako izaći samo za PC i Xbox Series konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top