PC

U Microsoft Flight Simulator zima je kao prava, pogledajte novi trejler

FOTO: Asobo Studio

Microsoft Flight Simulator je nesumnjivo igra koja je u grafičkom smislu najbliža fotorealizmu, što smo i videli. Sada, realizam dostiže nove visine sa dodatkom snega u realnom vremenu.

To znači da će se sneg nalaziti na onim lokacijama u svetu gde je pao u stvarnosti, a isto tako se može naići i na padavine i otežane vremenske uslove. Sneg izgleda prelepo i savršeno se uklapa u sam svet. Taman za zimski period pred nama, koji nama još uvek nije doveo snega.

Dodatak snega u Flight Simulatoru je prilično veliki uspeh za Asobo Studio, pošto je sama mapa sveta kreirana koristeći 2 petabajta podataka sa Bing Maps, gde je površina planete usnimljena samo u vedrom i sunčanom vremenu. Developer je uspeo da snežnim oblacima završi period leta u igri i načinio ju je još lepšom, što se može videti u trejleru ispod.

U narednom periodu očekujemo još dodataka koji će svetu podariti izgled preostalih godišnjih doba, proleća i jeseni.

Ako imate VR uređaj, onda ga obavezno iskoristite kako biste iskusili letačku simulaciju u najboljem svetlu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top